yolande

Het merk en de ontwerper
Al van jongs af aan heb ik een passie voor bijzondere interieurproducten en design ontwikkeld. Als klein meisje, uit een ondernemersgezin met twee zusjes, verzamelde ik al prachtige stoffen, bijzonder behang, kleurenstaaltjes en allerlei soorten schaaltjes en serviesgoed. Ik bezocht vaak winkels of ging langs in de buurt om stofjes, wol of andere natuurlijke materialen op te halen om inspiratie op te doen en tot ongenoegen van mijn moeder verbouwde ik mijn kamer bijna wekelijks.

Tijdens mijn carrière in de telecomindustrie had ik het geluk om veel te kunnen reizen en veel van de wereld te kunnen zien en ook privé reisden we veel. Ik kwam in contact met de mooiste kleuren, dessins en culturen. Verschillende keren zijn wij verhuisd en kreeg ik de mogelijkheid om nieuwe locaties volledig in te richten en te stijlen en vaak kreeg ik daarbij vragen van vrienden waar het bijzondere behang, de warme kleuren verf en de stoffen vandaan kwamen. Dat was voor mij de reden om een carrièreswitch te maken en, als moeder van 3 jonge kinderen, het interieurmerk House of Colours te starten.

Bij het ontwikkelen van de producten volg ik altijd mijn intuïtie en ga af wat mijn hart mij ingeeft. Ik hoop dat mijn producten er toe bijdragen om van uw huis een liefdevolle plek te maken.

handtekening Yolande Veldt